Nytt komplett kök från inspiration till montering och till och med vitvaror

Nytt Komplett Kök, Montering & Vitvaror

Renovering av gamla kök & utbytesluckor

Renovering

Lackering av köksluckor, dörrar och möbler

Lackering

KÖKSUTSTÄLLNING

Vill du komma in och kolla på vår köksutställning med över 15 moduler så är du varmt välkommen in till Gamla Ställverket, Eskilstunavägen i Strängnäs.

Kontakta oss för en personlig visning på telefon: 070-2164050

ROT & SKATTEREDUKTION

När du köper rot- eller rutarbete av en utförare som är godkänd för F-skatt, dras upp till halva arbetskostnaden av på fakturan. Du betalar alltså bara ena halvan, inklusive moms. Den resterande delen begär utföraren från Skatteverket efter att du har betalat din faktura. Läs mer om ROT & SKATTEREDUKTION ->

OM OSS PÅ KÖK & CO

Vi är ett familjeföretag som arbetar i Mälardalen. I 20 år har vi förfinat vår metodik i köksrenovering, vi säger kort och gott ”byt lucka eller nytt kök”. För det är precis detta det handlar om, är ditt kök i grunden bra men lite slitet på ytan eller behöver du ta ett nytt tag från grunden? Vi vågar påstå att allt börjar med ett effektivt hembesök av en av våra erfarna medarbetare och dina tankar och visioner kommer att förverkligas. Du får ett förslag på lösning utifrån dina önskemål och förutsättningar. En möjlighet att få professionell hjälp med ditt kök baserad på hela vår samlade erfarenhet av köksrenovering.

Nytt kök, montering & vitvaror →
Renovering av gamla kök & utbytesluckor →
Lackering av köksluckor, dörrar & möbler →